1
. .
. .

Pored kancelarijskog nameštaja Nowy Styl Group, čiji smo generalni uvoznici, Furnix doo se bavi uvozom i veleprodajom i metalnog nameštaja.


Kompanija koja proizvodi profesionalne stalaže, ArShelving sa sedištem u Španiji, deo je Arania grupe čija je proizvodnja smeštena u nekoliko evropskih država. Sa više od 75 godina iskustva, više od 800 zaposlenih i prisustvom u 65 zemalja sveta, oni su lideri u proizvodnji "uradi sam" metalnog nameštaja. Godišnja proizvodnja od 30.000 t godišnje je u 80% namenjena izvozu. Više o ovoj kompaniji možete naći na: https://www.ar-shelving.com/


Metalni ormari i garderoberi, kao i radni stolovi namenjeni profesionalnoj upotrebi su proizvodi poljskog proizvođača Malow, http://malow.com.pl/en/. Sa oko 500 zaposlenih i 25 godina proizvodnje, ova kompanija proizvodi oko 280.000 komada metalnog nameštaja godišnje, od čega je preko 50% namenjeno izvozu. Posebna pažnja se posvećuje kvalitetu proizvoda, a osnovni moto: "Nameštaj, na koji se možete osloniti", bogata ponuda, sertifikati kao i napredni tehnološki park doprinosi sve bržem razvoju ove kompanije.